Vättern fiske

MMS

Två dagars fiske med Axel Larsson blev en dag. Onsdagen fiskade vi med två båtar i Vättern. Min båt lyckades vi bara få en för liten lax samt en sönder biten löja. Andra båten hade 6 fiskar i båten, var av 4st rödingar fick åka med iland. Bilder på fisken från den andra båten återkommer jag med. Torsdagens fiske fick vi ställa in, 19 m/s på Visingsö.


Tonys båt med en lax på 65 cm

MMS

Tonys båt med en lax på 65 cm


Jörgern med fisk

MMS

Nu e man på g igen!


Fisk på G

MMS

Ny drillning!


65cm lax

MMS

Anders med en lax på 65 cm, blev resultatet trippel hugg


Lördagens fiske ingen godkänd fisk

MMS

Lördagens fiske ingen godkänd fisk med iland. 9- 10 returer, alla i samma storlek. Tack för en trevlig dag Malin och Pierre. Söndagens fiske inställt pga för hård vind utlovad.


Summering av helgens fiske

Lördagen var det kanonväder med strålande sol. Hyfsat fiske var det också, när dagen var slut kunde vi räkna in en 63 cm öring, ett par fenfiskar + fyra för små fiskar och ett gäng tappade. Tack Leif och grabbarna för entrevlig dag.


Söndagens fiske var trögt, fick en för liten efter 20 min fiske, där efter hände det inget på hela dagen.Vi bestämde oss för att fiska 30min till, när det då nappade på djup riggen och efter säker drillning kunde konstatera en gädda på ca:6kg.

Tack Martin, Lasse och Jörgen för en trevlig dag på sjön

Mattias
076-8392888


Lunch på Djurö

MMS

Lunch på Djurö


Fisk på G

MMS

Fisk på G


Godkänd fisk på G

MMS

Godkänd fisk på G


En förliten,ser bra ut annars

MMS

En förliten,ser bra ut annars


RSS 2.0